Lucrări de infrastructură

Drumurile noi sunt bune atunci când unesc oameni cu şanse.
Cerinţele în construcţii sunt tot aşa de variate ca şi solicitările diferite ale beneficiarilor nostri. Indiferent dacă este vorba de construcţii de drumuri, amenajări în aer liber, executarea măsurilor de protecţie împotriva inundaţiilor sau chiar lucrări de drumuri în zone alpine. Deţinem know-how-ul necesar şi personalul potrivit pentru acest domeniu cu cerinţe mereu în creştere.
Vedem aceste sarcini pretenţioase ca pe noi provocări pentru găsirea de soluţii creative. Astfel, în cazul multor proiecte am putut impresiona beneficiarul cu soluţii tehnice alternative şi neconvenţionale.
Având personal calificat şi un departament modern de maşini şi utilaje ne-am angajat cu succes pe piaţa din România. Atât beneficiarii cât şi angajaţii noştri profită de apartenenţa la grupul de firme Geiger, cu sediul în Germania. Aici, sinergiile sunt folosite în interesul clientului şi, împreună cu acesta, sunt dezvoltate soluţii individuale. În acest sens, prioritatea principală constă în oferirea serviciilor optime la preţuri avantajoase şi finalizarea la termen a proiectelor.
Pentru o bună colaborare.