Prezentarea firmei

Pentru a creşte împreună este nevoie de o bază comună.
Europa se dezvoltă. Pentru a creşte împreună este nevoie de parteneri puternici. Firma Geiger este prezentă pe piaţa din România încă de la începutul anilor 90, fiind una din primele firme de construcţii germane din România. Primele proiecte de succes în domeniul construcţiilor de drumuri au fost realizate cu mai mult de 15 ani în urmă în zona Transilvaniei.

Astăzi, grupul Geiger România deţine 4 sucursale în Sibiu , Târgu-Mureş, Iași și Bucureşti având peste 280 de angajaţi profesionişti şi motivaţi. Împreună, pun umărul la dezvoltarea cu succes a departamentelor construcţii, tehnologii de mediu și materii prime. Şi, deoarece noi investim întotdeauna în viitor, Geiger pune mare preţ pe formarea unei noi generaţii de personal şi pe calificarea angajaţilor nostri.

Fie că este vorba de construcţii, infrastructură, dezvoltarea de areale industriale sau comerciale, construcţii la cheie, reabilitarea de clădiri sau tehnologii de mediu, în toate aceste domenii construim în România Europa viitorului, folosind experienţa noastră din aceste domenii. În grupul Geiger, combinaţia optimă între materiile prime şi activităţile de construcţii a reprezentat dintotdeauna baza derulării eficiente şi economice a a proiectelor. Şi în România ne-am ocupat din timp de asigurarea accesului la sursele de materii prime prin achiziţionarea direct sau prin participaţii la cariere. În continuare deschidem noi rezerve de materii prime.

Este un domeniu în care şansele sunt nelimitate. Deja transferăm know-how-ul şi experienţa noastră din Germania în România, colaborăm cu parteneri locali şi facem parte dintre societăţile de top din domeniul construcţiilor din România.