Reabilitarea DJ 106 Agnita – Sighişoara

La începutul lunii aprilie a fost semnat contractul care prevede reabilitarea a 36,8 km de drum județean între Agnita și Sighișoara. Lucrările constau în lărgirea drumului prin executarea de casete și frezarea stratului de asfalt existent, asigurarea scurgerii apelor de pe suprafața carosabilă, lucrări la podețe, amenajarea de stații de autobuz cu peron retras, montarea de parapete metalice, indicatoare și marcaje orizontale. 

Pe tronsonul de drum DJ 106, Agnita - Sighișoara, se va interveni și la 5 poduri. Trei dintre acestea prezintă degradări pronunțate și nu mai respectă condițiile de circulație în siguranță impuse. Ele vor fi demolate și se vor realiza poduri noi. Celelalte două poduri vor fi consolidate. 

Beneficiarul lucrării este Consiliul Județean Sibiu, valoarea proiectului fiind de 79,2 milioane lei + TVA. Durata de execuție a lucrărilor este de 30 de luni de la emiterea ordinului de începere. În acest moment se lucrează la amenajarea organizării de șantier urmând ca lucrările să înceapă în a doua jumătate a lunii iunie. 

 
VOILA_REP_ID=C1257F54:004387CB